Dissabte 18.11.2023 | 21:00 Concert

VICTORIAS + BANANI

rock

Sidecar acollirà el pròxim 18 de novembre dos concerts d’aquells dels que surts descarregat de tot: de tensions, de veu, de rutines i d’angoixes. Dos concerts diferents, però que compartiran actitud i un gènere pare que es desplegarà de mil maneres: el rock.

Banani i Victorias es trobaran a la pròxima edició del Cruïlla Tardor 2023 per presentar els discos Bambas con velcro i Un puño amable respectivament i captivar-nos a cop de vacilades, versos addictius i un aire dels noranta indubtable. No te’ls perdis!

La música de Banani té el do de ficar-se al teu cap per no sortir-hi mai, de fer-te ballar sense que ni te n’adonis i d’aconseguir que l’artista et caigui tant malament com que et desperti una tendresa sense sentit. Envoltat d’una atmosfera stoner i influenciat pel psycho rock, el català explora els racons més profunds de la nostàlgia i del bon rotllo a parts iguals.

Victorias, per la seva banda, tornaran a Barcelona després d’haver passat pel Festival Cruïlla 2023 per tornar a embriagar-nos de dream pop i post-punk. El grup ens presentarà des de la quotidianitat un àlbum d’aquells fets per escoltar d’una tirada, i quina millor manera de fer-ho que el pròxim novembre a la Sidecar!