Divendres 31.05.2019 | 21:00 Concert

THE ARTICHOKES

Indie-rock

The Artichokes és una proposta musical sorgida del projecte Cabal Musical (www.cabalmusical.cat).
Cabal Musical es un projecte d’innovació social per a la inclusió basat en l’acompanyament artístic de talents musicals joves.

Els grups i músics participants reben formació, orientació i recursos per convertir les seves inquietuds creatives en projectes d’emprenedoria i introduir-se al sector. Donem suport al talent musical per tal de contribuir a la transformació i dinamització de barris i zones desafavorides, i a l’apoderament dels seus habitants. Per això Taller de Músics posa a disposició del projecte els seus recursos i experiència en la formació musical i la indústria cultural.
The Artichokes neix de la unió d’uns amics apassionats de la música, cadascun amb el seu estil, gustos i influències.
El projecte comença el 2015 com una proposta ambiciosa més pròpia d’un somni que d’un pla. Aviat van pujar al seu primer escenari i alguna cosa els va enganxar, encara no saben el què.

Confluència d’estils que deriva en un rock amb influències del blues, el soul, el indie… Riffs potents i una veu femenina atípica fan de The Artichokes una proposta trencadora però amb elements del rock de tota la vida.

En el seu recorregut han comptat amb el recolzament de professionals del sector que els han aconsellat i ajudat a donar forma a les seves primeres cançons. Poc després de gravar ‘It Seems Black Or White’ la cantant concursà a la quarta edició del programa La Voz. Més tard, es van submergir en una nova etapa en el Taller de Músics de Barcelona, dins del projecte Cabal Musical. Gràcies a aquest projecte han pogut gravar un segon treball d’estudi i segueixen creixent com a grup.

El grup està format per Marina Flor (veu), Ferran Pegenaute (guitarra), Guillem Muñoz (guitarra), Lucas Liesa (bateria) i Adrià Passarell (baix).