Dijous 29.11.2018 | 21:00 Concert

MAVI PHOENIX

Música urbana

Benvingut, benvinguda, a la jungla de Mavi Phoenix. Aparta les fulles d’aquesta palmera i troba un ocell de cant exòtic, segueix pel camí de corbes electròniques i arriba finalment a una cataracta que ressona amb fraseig i autotune. Aquest és el microcosmos humit i refrescant que es reproduirà a Barcelona el proper novembre.

La cantant austríaca d’ascendència siriana ja va rebentar el llistòmetre l’any passat amb Aventura, però amb les dues cares del seu recent single Bite demostra que els seus viatges a la música urbana no estan limitats a l’exotisme. Així és com es bressola entre lletres esmunyedisses i colmilludas, enganyosa suavitat i una producció que no li té cap por al pop.

Després del seu doblet a Primavera Sound Barcelona -trepitjant escenari a Primavera als Clubs i al selecte Pitchfork al Fòrum- i la seva actuació a NOS Primavera Sound, aquesta icona millennial torna al nostre país perquè puguem gaudir en format sala de les seves barreges d’estil, idiomes i gèneres. Tal és l’atreviment de la que sap que tot i tenir-ho tot per davant, ja té molt camí recorregut.