Divendres 15.07.2022 | 21:00 Concert

SHATTER BAND + Open Mouth

garage rock

OPEN MOUTH  és un grup de rock barceloní creat entre 5 grans amics per fer música i compartir-la en directe. La banda sorgeix al 2018 i, després una llarga trajectòria de concerts realitzats, al 2020 i en plena pandèmia, van publicar el seu primer EP: ‘The Red Flaming Bloody Creation’.

L’explosiu directe d’Open Mouth agrada al públic i s’ha comprovat als concerts que han pogut realitzar, amb una gran rebuda, on el abundant públic salta, balla i canta amb les cançons, responent molt bé a l’espectacle.

SHATTER BAND és un grup de garage rock/ rock alternatiu que neix a Vilafranca a principis de l’any 2019. Està format per Raül Ferré (Veu i guitarra), Joan Bañó (guitarra i veu), Albert Ferrer (baix) i Eric Navazo (bateria). La banda publica el seu primer senzill “Home Alone” l’octubre de 2021, amb la gravació i la mescla a càrrec de Txosse Ruiz a Wheel Sound Studio. A finals d’aquell mateix any, graven un videoclip amb la productora de cinema OMEN.

El seu segon senzill “Wasting Time” arriba en forma de videoclip l’abril de 2022. El grup s’ha mantingut actiu a l’hora de seguir component nou material i aviat publicaran el seu primer EP, cinc noves cançons que veuran la llum l’estiu d’aquest 2022.

Shatter Band té un estil influenciat per grups de rock dels anys 90 i 2000. Una mescla d’influències, a mig camí entre el garage rcok i el rock alternatiu, amb potents “riffs”de guitarra i melodies que no et podràs treure del cap. Una música i una energia que brillen, especialment, en el seu directe.
El grup aposta per uns concerts enèrgics on crea un espai per passar-ho bé i deixar-se anar.