Dijous 21.04.2022 | 20:30 Concert

FETUS + LES CRUET + LES SALVATGES

Rock

FETUS

Després de debutar amb “L’epicentre del fangar” (2017) i ser considerats Talent Radical per Time Out amb al seu segon treball “Terra cuita” (2019), el grup empordanès empren un nou assalt on aposten per accelerar i distorsionar el cançoner de l’últim joglar català, Jaume Arnella. ”Sota, cavall i rei” ha estat produït per Joan Colomo i esdevé un homenatge que fuig de la nostàlgia per esdevenir un frenètic cant a la vida. Fetus són Adrià Cortadellas (veu i guitarra), Telm Terradas (baix) i Adrià Jiménez (bateria).

 

LES CRUET

Les Cruet són un cop de puny melòdic i bestial, una barreja de Janis Joplin i Exene Cervenka dels X, de punk ibèric 5 Jotas i ruralitat animista quotidiana. No hi ha res semblant: són una torrentada, un revulsiu, una alegria furiosa. Laura Crehuet (veu i guitarra) està acompanyada en aquest projecte per Pau Albà (bateria), Oscar Montero (baix) i Xavi Garcia (guitarra). Després dels àlbums “Pomes agres” (2017) i “Cérvols, astres” (2019), aquest 2022 retornen amb dos nous singles: “He caigut” i “Una guineu”.

 

LES SALVATGES

Les Salvages són un grup de punk rock però sobretot són amiguis. Canten sobre amor, odi i riures tontos. Després de l’autoproduït “La foguera” estan a mesos de presentar el seu proper disc “El caliu i la cendra”. Per si us agraden Green Day, Against Me! o RVIVR.