Viernes 11.12.2009 | 18:30 Concierto

MARISSA NADLER + CHIQUITA Y CHATARRA + SO COW

Pop Rock

19.00 – 20.00 MARISSA NADLER
    nació el 5 de Abril de 1981 en Washington D.C,creció en un pequeño pueblo de Massachusetts;proviene de una familia de artistas. Estudió ilustración y pintura en «Rhode Island School of Design» en donde se interesó aun más por la música. Sus canciones tienen un tinte clásico y melancólico, que recuerda a Heather Nova; su voz atrae de inmediato a la audiencia y la califican como «la voz que seguirías hasta el mismo infierno» en el sitio musical «Pitchfork».

+info: www.marissanadler.com

20.30 – 21.30 CHIQUITA Y CHATARRA
    és un duo de noies procedents d’Astúries i possiblement un dels grups més originals i frescos sorgits al nostres país en anys. Navegant entre el garatge i el post punk i amb una filosofia totalment diy són, malgrat portar cinc anys donant guerra, un dels secrets millor guardats del nostre panorama.

 +info: www.myspace.com/chiquitaychatarra

22.00 – 23.00 SO COW
Darrera de So Cow s’amaga Brian Kelly, un irlandès que a mitjans d’aquesta dècada va decidir començar a plasmar les seves cançons de forma totalment lo-fi i autoeditar-la. La seva música es mou entre el pop  sonat, el punk i un cert aire twee i tot i que per gravar a l’estudi és Kelly que ho fa absolutament tot, en directe està acompanyat d’una banda. El segell americà Tic Tac Totally ha publicat per fi el seu primer lp, en el qual es recullen els millors moments dels seus discos casolans.

+info: www.myspace.com/socow