Thursday 31.07.2014 | 22:30 DJ Session

BAR DEL SIDECAR: FESTA PRESENTACIÓ SANT FELIU FEST 2014

Rock

El festival de Sant Feliu de Guíxols, el Sant Felliu Fest, està de celebració.

L’associació ‘Atzavara Club’ arriba als 20 anys. 20 anys plens de grans esdeveniments i concerts per a tots els gustos. Des de el Rock alternatiu, el Pop Rock, el Punk, el Surf Rock, el Garage Rock, el Post-Punk, el Hardcore, el Hardcore Melòdic, l’Emo dels 90s, el Metal, el Post-Hardcore, el Math Rock, el Sò de Washington (Dischord), el New Wave, el GrindCore, el Rockabilly, el Death Metal, el Thrash Metal, el Noise Music, el Pock Psicodèlic, el Kraut Rock, el Glam Rock, com també el Folk han passat pels escenaris de Sant Feliu de Guíxols. Grups provinents, de Canadà fins a Austràlia, han passat un rere l’altre per la ciutat empordanesa.

Diferents grups i associacions d’altres ciutats proven d’imitar el gran èxit i repercussió que han tingut durant anys els concerts i festivals organitzats pels de l’Atzavara Crew. Un clar cas d’èxit d’autogestió local. 

Tot va començar quan un grup d’amics de Sant Feliu de Guíxols varen cohincidir en volguer estar presents en concerts que només s’organitzaven a les grans capitals catalanes. Empesos per un afany d’autogestió y col.laboració van decidir movilitzarse i probar de fer que els grups que passaven amb la furgoneta per la Costa Brava, direcció Barcelona, s’aturessin a Sant Feliu a tocar el dia avans. I, d’aquesta manera, poguessin disfrutar, no només, de les platjes ganxones, sinó tb, de les braves del Bar Corsari i la ratafia del Bar Arc. ‘Si la montaña no va a Mahoma, Mahoma irá a la montaña’.

Són una quantitat inimaginable d’anècdotes que arrosseguen els amics de l’Atzavara. També en són moltes les batalles que tenen, any rere any, amb l’ajuntament de la ciutat que, a dia d’avui, encara no vol reconèixer la gran contribució que fan, no només a la cultura musical de Sant Feliu de Guíxols, sinó també a les butxaques de molts comerços i hotels/hostals de la ciutat, els dies que es celebra el Sant Feliu Fest.

Així doncs, Endavant Ganxons!! i llarga vida al Sant Feliu Fest!!