Dijous 21.02.2019 | 21:00 Concert

Deke Dickerson & The Sex-Phonics + Suzy & los Quattro

Rock&roll

Deke Dickerson

La llegenda de la guitarra Deke Dickerson torna de gira a Espanya, després de dos anys des de l’última visita, on va penjar el cartell d’entrades exhaurides en la majoria de les sales on va actuar al costat de The Sex-Phonics, la seva banda acompanyant quan visita el nostre país. La cita serà al Sidecar, dins de la programació de Curtcircuit, el dijous 21 de febrer.

 Per a aquesta gira s’ha envoltat dels millors músics que podria tenir per a aquest tipus de repertoris. Serà una barreja entre la mítica banda de rock ‘Sex Museum’, amb l’imprescindible Fernando Pardo, incansable agitador de l’escena rock, surf, garatge, etc. al costat de dos membres d’una de les millors bandes de surf del món: els A-phonics. Eugeni Camacho i Juan Diego Sanchis acompanyaran també a Deke en el que serà una de les gires més divertides, potents i adrenalítiques que podrem veure aquest any. Descàrrega de rock & roll, surf, garage, sixties beats i hot-rod en la seva màxima expressió.

 

Suzy & Los Quattro

Des de Barcelona, Suzy & Los Quattro porten gairebé 17 anys donant diverses voltes al món amb els seus hits de New Wave, Powerpop i Punkrock. Quatre extenses gires nipones (una per disc), incomptables europees, àlbums i singles editats per tot el planeta i una fidel base de seguidors els han convertit en, potser, la banda més internacional que hagi sortit de l’underground de la ciutat. Els tindrem a Curtcircuit acompanyant a Deke Dickerson & The Sex-Phonics al concert a Sidecar.

 

Si el que t’agrada són The Ramones, Blondie, Beach Boys i encara no els coneixes, et presentem a la teva nova banda preferida!