Dijous 21.12.2023 | 23:00 DJ Session BAR del Sidecar: Menú DJs

Dani Sadurní (Hardcore Hits Cancer)

Rock

Aprofitant la celebració del concert benèfic de l’associació Hardcore Hits Cancer que cada any es celebra a Sidecar, el seu creador, Dani Sadurní, oferirà un DJ set per allargar el festival fins la matinada. A més, entre balls i copes, podreu seguir col·laborant amb HCXHC comprant el seu merch; els beneficis aniran directes a la lluita contra el càncer infantil de la ma de la Casa dels Xuklis de l’associació Afanoc.

Dani Sadurní s’inicià com a DJ a principis dels 90, en plena eclosió del rock alternatiu, al que sempre ha estado lligat. A partir del 2011, después de crear HCXHC, les seves sessions afegeixen a la seva base habitual d’indie i rock, hardcore, punk rock, ska y soul. Una  poderosa mescla d’estils amb un denominador comú: hitassos per a ballar sense parar.

——–

Cada dijous, divendres i dissabte, al Bar del Sidecar, #MenúDJs. Sessions de DJ en bar musical amb nits temàtiques dels estils més variats: Pop, rock i indie; i molt més. Electrònica, disco, reggae, soul, punk, hip hop, funk i r’n’b, garage rock, rap, psicodèlia… Eclecticisme ben entès i els millors DJs de la nit de Barcelona per a cocktails, copes i warm-up.