Dissabte 01.06.2013 | 21:30 Concert

GLAUCS

Rock

GLAUCS

Glaucs actuarà a la mítica sala Sidecar de Barcelona el dissabte 1 de juny (23h) dins la seva petita gira de retorn, en el que serà el seu únic concert a Barcelona d’aquest 2013.

Més de 10 anys després del seu concert de comiat a La Mirona (Salt), Glaucs anuncien el seu retorn definitiu. El grup torna als escenaris, i anuncien nou disc per a principis de 2014. El disc l’editarà Música Global, discogràfica que va editar els dos últims discos del grup, i que també edita els discos en solitari de Jofre Bardagí.
 
Glaucs va ser un grup sorgit a Begur a l’octubre de l’any 1994, durant els seus 9 anys de vida, van editar un total de 5 discos, més un disc recopilatori que va sortir l’any 2007. Amb cançons com Els teus ulls Glaucs, Ho tornaria a fer, Històries curtes, La teva/meva vida o Quan no hi ets, van aconseguir fer-se un lloc important en el panorama musical català.
 
En aquesta nova etapa Glaucs recupera la seva formació original, però passa de ser un quintet a un quartet, format per Jofre Bardagí, Eduard Font, Jose Luis Vadillo i Àngel Valentí. La intenció del grup és fer uns quants concerts per diverses sales de Catalunya, que puguin ajudar a finançar la gravació del seu nou disc, que tenen previst entregistrar al mes de setembre. En aquests concerts Glaucs farà un repàs a tota la seva trajectòria introduint poc a poc alguna cançó nova, però basicament s’hi podràn escoltar les seves cançons de sempre.
 
Per a més informació visita www.glaucs.cat