Dissabte 09.02.2013 | 23:00 DJ Session

BAR DEL SIDECAR: Oriol Amat DJ

Punk

L’Uri Amat sempre ha estat involucrat a l’escena independent. Des de molt jove ha fet fanzines amb el seu germà, el periodista cultural i novelista Kiko Amat, amb noms tan estranys com Rowed Out!, Hangover o La Escuela Moderna.
També ha fet crítica cultural i musical i entrevistes amb grups de la talla de Jets to Brazil o Q and not U al fanzine de la discogràfica BCore, AbsolutZine, tant en la seva encarnació impresa com en la digital, i també en revistes com l’antiga AB (on va arribar a entrevistar als mítics Fugazi).
Com a DJ en solitari ha punxat a les millors sales de Barcelona (Heliogàbal, Sidecar, Be Good, l’antic Garatge Club) i també en les festes del col·lectiu Our Favourite Club o el mític club de Xixón La Folixa. Com a part del Col·lectiu Hungry Beat (amb el seu germà Kiko Amat, Miguel López dels grups M.A.L. y The Surfyn Eyes, José González de TCR/Incrucificables i Jordi Geli de The Bite) també ha punxat per tota la ciutat, especialment a les mítiques festes de La Escuela Moderna que es feien a l’Espai Jove de l’Eixample, on van arribar a compartir escenari amb grups com Astrud o Nueva Vulcano i també en festivals, com el Easy Pop Weekend de Teruel.
Els estils que pot punxar l’Uri Amat són molt variats i variables, des de Freakbeat, garatge, pop i psicodelia dels 60’s, fins a proto-punk dels 70’s, punk del 77, new wave, anarcho, peace o hardcore-punk dels 80’s, post-punk i post-hardcore del 80’s-90, C-86, jangly, indie i kiwi pop dels 80’s, etc.
Mai t’avorreixes quan punxa l’Uri Amat.