Dijous 24.03.2022 | 20:30 Concert

NIÑA DIOZ + LA KURDA & NYEST

Hip Hop

Carla Reyna, millor coneguda com Niña Dioz, és una rapera i compositora que viu entre Los Ángeles i Ciutat de Mèxic. Trencant barreres durant més d’una dècada a l’escena predominantment masculina del hip-hop a Mèxic, Niña Dioz ha construït constantment el seu perfil com una de les principals MC’s del hip-hop llatí a nivell mundial. Va ser pionera en fusionar ritmes llatins amb poderosos baixos 808, amb un estil únic i molt original d’entregar les seves lletres. Per això mateix, Niña Dioz s’ha convertit en una de les artistes més emocionants de l’escena Latin-Urban de Mèxic, col·laborant i compartint escenaris amb artistes internacionals com Lido Pimienta, M.I.A, Plastilina Mosh, Bomba Estéreo, Anderson Pak, Shigeto, Rebeca Lane, etc.

 

La seva música ha aparegut en una gran quantitat de pel·lícules, programes de televisió i anuncis: “Primero” és part del soundtrack oficial del videojoc FIFA 21; així com “Insecure” de HBO, Queen Of The South; “Tetris” video game;  “The Unforgivable” (Sandra Bullock) de Netflix; i una campanya de Nike anomenada “Tiempo de Ser Héroes”, que té més de 37 milions de visites a YouTube. Per mencionar alguns exemples.

 

El seu single més recent, “Mezcla”, que compta amb més d’1 milió i mig de streams, és una poderosa col·laboració entre dues de les raperes més importants de Mèxic, Niña Dioz i Hispania. Niña Dioz diu: “Per a mí, el mezcal representa a aquesta dona mexicana, poderosa i plena de foc”.