Divendres 06.09.2019 | 21:00 Concert

GEBRE + ALAVEDRA + BACON RADARS + MENUT

Rock

La Sala Sidecar de Barcelona acollirà el concert de 4 bandes emergents de la Ribera d’Ebre el 6 de setembre.

 

Monstres de l’Ebre, lo so del sud

Menut, Gebre, Bacon Radars i Alavedra són les quatre bandes que formen el cartell del concert Monstres de l’Ebre que tindrà lloc a la sala Sidecar, el proper divendres 6 de setembre a partir de les 21h.

Per primer cop, quatre bandes emergents amb components nascuts a la comarca de la Ribera d’Ebre es trobaran a la sala Sidecar per presentar els seus projectes musicals. Monstres de l’Ebre vol ser el punt de partida de promoció de l’escena de la Ribera d’Ebre d’on han sorgit músics destacats com Xarim Aresté o Marcel Bagés. El concert utilitza com a símbol la llegenda del Monstre de l’Ebre, un sirulo de tals dimensions que mai ha pogut pescar ningú.

Carles Blanch, l’alter ego de Menut, Aleix Ferrús, cantant de Gebre, Roger Abella, veu a Bacon Radars i Genís Pena, guitarrista d’Alavedra, són els músics ebrencs que podreu veure sobre l’escenari el divendres 6 de setembre.

 

Menut

Finalista​ Concurs Sons de la Mediterrània 2018 i Premi Joventut del Concurs Sona9 2018. Menut és un projecte liderat per Carles Blanch, cantautor i guitarrista que explora les noves formes d’entendre i interpretar la música d’arrel de les Terres de l’Ebre. Les cançons del seu primer treball discogràfic “Terra d’argila” (Discmedi, 2019), elogien la vida senzilla i descriuen el paisatge de la seva infantesa. El seu paisatge sonor està format per un instrument petit i emblemàtic de l’Ebre, el guitarró, guitarres processades, sintetitzadors i programacions.

 

Gebre (Indian Runners/Bones festes)

Gebre és un grup de pop alternatiu format per l’Aleix Ferrús (Parlament), l’Adrià Gonzàlez (L’Ana és un Koala, Samitier i Valentí), en Dani Cervera (LKGT i Kimberly i Clark) i en Llorenç Coca (Mareta Bufona). Recentment han publicat “Marçà-Falset”, un EP ple de melodies pop solejades i guitarres enèrgiques que els emparenten amb grups claus del rock independent dels anys 90 com Lemonheads, Teenage Fanclub o Matthew Sweet.

 

Bacon Radars

Bacon Radars es dediquen a treure fum dels seus amplificadors des de la Ciutat Comtal a través de guitarres que tallen el vent i una veu encesa per la distorsió. Bevent de bandes com The Kinks o Ty Segall, presenten un directe descarat i vertiginós capaç d’elevar la temperatura
de les sales per les que passen. Després de la contundent irrupció provocada per un EP fresc, elèctric i sense escrúpols (Bacon Radars, Gener 2018) i un single amb dos temes incisius i directes (Shout It Out!, Juny 2018), no deixen parar la maquinària i tornen a la càrrega presentant un nou single (Space Suit, Juliol 2019) que farà tremolar a qualsevol.

 

Alavedra

Alavedra és una banda de punketrón de Cisgluten, que va néixer d’un mal de panxa mal curat de Jordi Pujol. Han mamat de les lletres del Daddy Yankee i han estat adoctrinats per una secta de l’Esglèsia Cisglutenista del Blat Sarraí, aquests quatre guerrillers convergents lluiten contra la dictadura de Panetariat. Melodies pop, frenesí, pits peluts, apologia gratuïta d’unicorns i còpies barates d’Amaia Montero. Això mateix és Alavedra.

 

Concert Montstres de l’Ebre

Data: Divendres 6 de setembre

Lloc i hora: Sala Sidecar, ​Plaça Reial, 7, 08002 Barcelona

Obertura de portes 21h – Concerts 21h30

Més informació: ​www.sidecar.es

Per a resoldre qualsevol dubte o per fer declaracions, podeu trucar al 653 038 333 (Aleix Ferrús) o bé enviar un correu electrònic a gebremusica@gmail.com.