Dissabte 17.04.2021 | 13:00 Concert

GALGO LENTO

Pop

Galgo Lento és un d’aquells projectes que des del minut 1 de tenir-lo a les mans, vam saber que volíem treballar-lo i mimar-lo molt. En Martí, qui s’amaga darrere de la figura del Galgo que va lent, és una d’aquelles persones que de tan joves i talentoses fan una mica de ràbia, i això ens agrada i molt.

Avui 12 de març i després de 2 singles avançaments, es publica el seu primer disc “Dies i dies“, un disc format per 8 cançons de confecció lenta i amorosa i de consum també lent i gustós. Barrejant influències del nostrat pop metafísic amb d’altres que s’encaminen més cap a l’urban en el rapeig en alguns fragments dels seus temes, Galgo Lento presenta un disc que bé podria recordar a l’escena metafísica de casa nostra com a la frescor d’artistes internacionals com Cuco.

Galgo Lento no deixa de ser un dels artífexs del que ens agrada anomenar pop post millennial, o el que és el mateix: artistes molt joves, que amaguen darrere melodies afables i boniques, lletres que parlen sobre els temes que acaben sorgint en cada conversa entre joves actualment: la incertesa del futur, la precarietat i l’afany de trobar el teu lloc en aquest món.

Dies i dies” està ple de bellesa i arriba quan el planeta necessita altes dosis de bonicor i de llum. Ara ja només queda deixar-nos-hi perdre.