Dijous 07.06.2018 | 21:00 Concert

FILIPPO LANDINI + JARPS

Pop-rock

Després d’un llarg silenci, Filippo Landini torna el 2018 amb el millor disc que han fet fins ara “Buona sera signorina”. Un treball que , com sempre, ens aporta alegria, bon rollo, energia positiva i perfectes melodies, amb reminiscències sonores dels anys 80 i amb l’empremta característica de la gran producció de Tato Latorre.

Filippo Landini és el grup de pop català per excel·lència. Cap altre grup fa singles tant rodons com ells. Filippo Landini amb Buona serà signorina sona més Filippo que mai. Una mostra és el single avançament del disc “CIAO CIAO” que està destinat a ser un èxit aquesta primavera-estiu 2018!

 

JARPS Band, un grup format a l´any 2014 per Roger Palomer i Jorge Agustí, el nom de la banda prové de les sigles (Jordi Agustí, Roger Palomer, amb Banda).

Editan un primer disc (Pay and Pity), de sonoritat pop que van presentar a l’FNAC Plaça Catalunya, i van cridar l’atenció de revistes com Ruta 66 o This is Rock, on els van dedicar un article al costat de referents com The Police o Ringo Starr. Als mitjans del 2015 el grup decideix traslladar-se a Londres, per tal d’introduir-se en l’escena musical anglesa i com va ser la sorpresa que han estat més d’UN ANY. Tocant en zones emblemàtiques de la capital britànica, de primer nivel com, Nambucca, Proud Camden, The Victoria, Roadtrip and the Workshop, Apples and Pears, Paradise, Acklam Village Market, The Lucky Pig, Bedroom, The Bedford, Hope and Anchor, etc… allà creixen i evolucionen musical i personalment, actualment han tret un nou disc amb el titol “Barcelona”(Picap) que estan en promoció per tot el país amb uns èxits brutals , estant a totes les plataformes digitals. Rock cantan en anglès.