Sábado 11.03.2023 | 19:30 DJ Session BAR del Sidecar: Menú DJs

Wake Up Sidecar #10

Reggae Ska

El Wake Up Sidecar celebra la seva desena edició! Vam començar aquest club ja fa quatre anys, i ni una pandèmia ni una apocalipsi zombi ens podran aturar.

En aquesta ocasió us portem a dos convidats provinents de terres llunyanes (o no tant) i ben coneguts a arreu de l’Estat i del planeta.

D’una banda tindrem a l’infame Phil A.K.A Ursa Major, de SPQR. Originari de La Gran Poma, bateria de la banda d’Oi! The Templars i igualadí des de fa una temporada, podrà venir a punxar gràcies a la recent butlla papal que ha rebut. Després d’anys de croades i saquejos s’ha fet amb molts tresors que portarà al seu cofre perquè els puguem disfrutar totes plegades. Deus vult!

D’altra banda comptarem amb en David Diz, col·leccionista i tatuador gallec de renom. Propietari del famós estudi Secret Bridge Tattoo d’Ourense, l’havíem d’engatusar aprofitant la seva visita a la Ciutat Comtal, on estarà uns dies tatuant. A banda d’oldies jamaicans, en David també col·lecciona ritmes llatins, soul o punk 77. Què més dir? Doncs també és scooterista i “moi boa xente”.

Marqueu a les vostres agendes i calendaris la data i lloc; 11 de març al bar del Sidecar. Com sempre, l’entrada és gratuïta. Love music, hate racism!

 

Cartell fet per @emersonyashin