Sábado 06.07.2019 | 19:00 DJ Session

BAR DEL SIDECAR: WAKE UP JAMAICA

Reggae

Tornem amb les sessions de música jamaicana a Sidecar. Finalment hem decidit batejar aquestes edicions amb un nom tan original com «Wake Up Sidecar». A las cosas por su nombre! L’horari serà el mateix que l’última vegada, de set de la tarda fins les tres de la matinada. Vuit horetes d’oldies en l’únic format que concebem; en vinils de 45rpm!
En aquesta ocasió, els Wake Up Jamaica estarem acompanyats del nostre amic Mr. Buddy com a dj’s residents. Pel que fa als convidats, us tenim preparades dues bones sorpreses… Vindran els grans M&M Sound de Sant Feliu amb la seva inigualable col·lecció de clàssics jamaicans. L’altre convidat és en Philly Buster, que baixa de Saragossa expressament per compartir els seus discassos amb el públic barceloní. Aquí teniu una breu (auto)presentació dels convidats:

M&M Sound
«M&M Sound neix al 2012 amb l’unica voluntat d’ajuntar les nostres dues passions: el reggae i l’alcohol. Malalts per col·leccionar discos, només podeu esperar una sessió carregada de ska dur, rocksteady sexy i boss reggae.»

Philly Buster
«Empecé a interesarme por los sonidos jamaicanos hace unos años ya, y aunque el 2tone fue mi toma de contacto pronto pase al reggae, sin dejar de lado el ska y el rocksteady. Para mí la música reggae es el mejor antídoto en cualquier situación, ya sea en el curro, en el coche, o por supuesto bailando. Queriendo aportar a la escena, tomé el camino natural de los que no tenemos talento y empecé a coleccionar plásticos. Aunque me gusta el ska y cada vez más el rocksteady, a la hora de la verdad siempre me decanto por el reggae, que es el 80% de mi maleta. Por otro lado, empecé a editar mi propio fanzine, el Cat&Crab, que ya lleva 3 ediciones y en el que he podido entrevistar a artistas como Roy Ellis, Harris Seaton o los Heptones.»

Apunteu-vos la data i veniu a gaudir de la millor selecció de ska, rocksteady i early reggae per ballar i fer unes birres durant tota la tarda i tota la nit.

ENTRADA GRATUÏTA!