Jueves 29.09.2022 | 23:59 DJ Session

LA CRÈME: DJs Nacho Ruiz + MTF Sound

Disco House

La Crème es la fiesta de los jueves en Sidecar. Dance de calidad, funk, beats, r’n’b! con Nacho Ruiz y sus elegantes invitados.

You can have it all…

MTF (More Than Feelings) són també les inicials de Maria Taltavull, la DJ de Barcelona a qui confiaries la teva contrasenya de l’Spotify perquè et renovés el repertori de cançons. Nascuda el febrer del 1992, amb només 3 anys li van regalar una bateria de joguina i no ha parat de marcar el ritme fins avui.

Va començar tocant en directe en sales com Razzmataz, Salamandra o Beecool amb Plans, el grup que va crear amb els seus amics amb només 17 anys. Més tard, apassionada per l’electrònica, el deep house i la música negra, es va formar com a DJ Productor Professional.

Des de llavors, ha estat punxant en locals referents de Barcelona com l’Hotel Arts, la Sidecar, el Boca Chica, l’Stereo18 o l’Hotel Miramar, alhora que ha fet sessions a molts bars de moda acompanyant el vermut o les copes. També ha posat música en esdeveniments multitudinaris com el Festival de Pedralbes, Bridal Fashion Week o el Born Street Food. Les seves sessions combinen els clàssics del gènere amb nous descobriments.

Desde 2002, NACHO RUIZ (indierockdj.com) es DJ residente de la sala Sidecar y un habitual de las fiestas de la noche de Barcelona. A golpe de temazos, se ha labrado una trayectoria que le ha convertido en uno de los djs más destacados de la escena indie de discoteca en Barcelona y le ha llevado a ser del DJ de directo de Ladilla Rusa.