Viernes 22.12.2023 | 23:00 DJ Session BAR del Sidecar: Menú DJs

KILLTHEPARTY DJ

new wave disco

DISCO IS NOT DEAD

Selector musical, col·leccionista de vinils i un dels impulsors de les mítiques festes Killtheparty, s’estrena al BAR del Sidecar amb una sessió on donarà voltes pels mil planetes de la música disco. Un viatge musical que ens portarà per les diferents etiquetes d’aquest gènere musical que sempre es reinventa: cosmic, dark, new wave, balearic, indie, mutant…

“Dave Grohl, bateria de Nirvana, reconeixia que un dels ritmes de bateria de Smells Like Teen Spirit era tret de la vella música disco. M’encanta gratar en aquestes connexions i trobar-ne en moltes i diferents bandes: The The, Soulwax, Jarvis Cocker, Tom Tom Club, Grauzone, Roxy Music, Chris & Cosey o LCD Soundsystem…” Tot això i molt més és el que podreu escoltar i ballar.

Les sessions de Killtheparty dj han sonat per Razzmatazz, Sidecar i Garage 442 a Barcelona, pel Berlin Club a Madrid o la Casa de la Bomba i Cotton Club a Lleida.

Pots fer un tast a https://www.mixcloud.com/Killthepartydj/

Cada dijous, divendres i dissabte, al Bar del Sidecar, #MenúDJs. Sessions de DJ en bar musical amb nits temàtiques dels estils més variats: Pop, rock i indie; i molt més. Electrònica, disco, reggae, soul, punk, hip hop, funk i r’n’b, garage rock, rap, psicodèlia… Eclecticisme ben entès i els millors DJs de la nit de Barcelona per a cocktails, copes i warm-up.