Jueves 09.06.2022 | 20:30 Concierto

GUILLEM RAMISA

Cantautor Reggae Rock

Guillem Ramisa és un polifacètic cantant i poeta de Roda de Ter que aborda les emocions des d’un univers particular, sensible i proper. En directe s’acompanya d’una banda de tres músics composta per bateria, baix i trompeta, que aporten tota la força i la riquesa que les cançons demanen dalt de l’escenari.

El recorregut en solitari de Guillem Ramisa comença el 2015 amb «Aquest sol hi és per tots» (RGB Suports). Un any més tard publica “Ànima de corall” juntament amb Oques Grasses, i al 2017 apareix el seu segon àlbum, «Bondat senzilla» (RGB Suports), que reafirma la proposta i aporta nous colors a la seva música.

A finals del 2019 publica el seu tercer treball en solitari, «Ens enfilarem enlaire» (Halley Supernova), que segueix el camí dels anteriors però més complet i més sòlid. Un pas ferm endavant que obre nous camins i sonoritats.

Al 2021 continua la producció musical amb la publicació de tres singles nous, “Volant” (Halley Supernova), una versió del clàssic de La Troba Kung-Fú. “D’on ve la sort?” (Halley Supernova), una balada delicada i profunda, i “Si et veig plorar” (Halley Supernova) una cançó de ruptura, dura i emocional.

 

 

Guillem Ramisa es un polifacético cantante y poeta de Roda de Ter que aborda las emociones desde un universo particular, sensible y cercano. En directo se acompaña de una banda de tres músicos compuesta por batería, bajo y trompeta, que aportan toda la fuerza y la riqueza a las canciones encima del escenario.

El recorrido en solitario de Guillem Ramisa empieza en 2015 con «Aquest sol hi és per tots» (RGB Suports). Un año más tarde publica “Ànima de corall” junto con Oques Grasses, y en 2017 aparece su segundo álbum, «Bondat senzilla» (RGB Suports), que reafirma la propuesta y aporta nuevos colores a su música.

A finales de 2019 publica su tercer trabajo en solitario, «Ens enfilarem enlaire» (Halley Supernova), que sigue el camino de los anteriores pero más completo y más sólido. Un paso firme hacia delante que abre nuevos caminos y sonoridades.

En 2021 continúa la producción musical con la publicación de tres singles nuevos, “Volant” (Halley Supernova), una versión del clásico de La Troba Kung-Fú. «D’on ve la sort?» (Halley Supernova), una balada delicada y profunda, y “Si et veig plorar” (Halley Supernova) una canción de ruptura, dura y emocional.