Miércoles 17.07.2019 | 20:00 Concierto

BAR DEL SIDECAR: VERTU

Rock

Vertu edita el seu primer EP – Camps Magnètics

 

Vertu ens presenta el seu primer treball titulat ‘Camps Magnètics’, un EP de 5 temes on el cantautor de Barcelona vol tornar a les arrels de la seva música per parlar del amor sempre envoltat del mar i l’estiu com a part de paisatge que envolta els sentiments impregnats a les paraules. 5 temes on s’acompanya de la seva guitarra, veu  i alguns arranjament de la Núria Galvañ al violoncel per buscar unes sonoritat intimes que ens transporten a les platges de Menorca on, durant l’estiu del 2017, es va comença a gestar aquest disc.

‘Camps Magnetics’ ha estat enregistrat al gener del 2019 en rigorós directe a Oxigen Studis de Vila-rodona (Tarragona) sota la atenta mirada de Ramon Berlanga com a tècnic de so i en la producció i posteriorment ha estat auto editat.

Darrera de Vertu trobarem en Víctor Gil cantant del grup de rock barcelonès Losung que fa una pausa amb el grup i ens mostra un univers paral·lel, intimista i sincer on les cançons parlen per si soles. Us convidem a escoltar Camps Magnètics.

Escolta el primer single ‘Dies de pluja’ a Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=9vMl4nX-Kvg

Escolta  ‘Camps Magnètics a Spotify:

https://open.spotify.com/artist/4ePReXBJ7WL1hqE9w33WhM?si=KGFqX6yATIG92Ejp9Ida_g