Viernes 01.03.2013 | 22:00 Concierto

LO PETIT COMITÈ + Maneles i Lluïses

Punk Pop

Compra tu entrada anticipada aquí

Lo Petit Comitè neix al barri de Sants (Barcelona) l’any 2010 amb la intenció de donar sortida a velles i noves cançons de David Vázquez, qui va ser la veu cantant dels mítics Ràbia Positiva fins el seu comiat. En aquest nou camí l’acompanyen Antoni Bonastre a la bateria, Roger Fe al baix i Núria Guasch al violí i també a la veu.
“No callarem…”, Rock de Kasba 2013, és el primer llarga durada de la banda, que va debutar amb dos temes pel recopilatori d’homenatge a Tralla Records “Barcelona Explota Vol.2” (Rock de Kasba 2011) i amb la cançó “Calçots” (Terra d’Escudella 2012) per a un recopilatori gastronòmic.
El fil conductor d’aquest disc és el viatge impossible d’un grup d’essència i estil urbà a una illa paradisiaca i nostrada com és Menorca. Les il•lustracions, combinades amb la fotografia, del seu disseny, així ens ho demostren.
Després de trepitjar diferents escenaris, d’aconseguir incorporar el violí a una base rockera de manera sòlida i d’interactuar de manera natural,  tant a projectes musicals paral•lels com a d’altres expressions pròpies de l’activisme social i cultural, el grup a trobat el moment adequat per tancar-se uns dies a l’estudi i deixar-se anar, sota la direcció de Marc Llobera i l’equip de Kasba Studio.
El so semi-distorsionat i el mig temps predominen en unes melodies que enganxen i es fiquen al cap per a no sortir. El punk també està present, tot acompanyant-se de detalls pop, plens d’intensitat, i el rock com a fonament propi d’un quartet que té el “menys és més” com a màxima i punt de partida.
En el capítol de les col•laboracions, trobem músics de la Always Drinking o de Naraina, així com els antics companys a Ràbia Positiva. De la mateixa manera, també hi ha instruments tradicionals com la gaita o les castanyoles, que reivindiquen el seu espai entre la distorsió. No hi ha dubte que en aquest projecte tot s’hi val i tot és possible, com ho demostren els seus directes.
Lo Petit Comitè es presentarà en concert, amb el seu nou treball sota el braç, a diferents pobles i ciutats, espais petits i escenaris grans.
 
… Fins arribar a Ferreries! (tot s’hi val).