Viernes 13.01.2012 | 00:30 DJ Session

MAADRAASSOO+ NACHO RUIZ

Indie

DANCE TO THE UNDERGROUND
(indie, pop & rock dj sessions)  MAADRAASSOOMaadraassoo s’ha consolidat dins de la nova escena underground nocturna de Barcelona a base de ser un dels Dj´s que millor juga amb el pop i l´electrònica. Actualment és Dj resident de la sala Razzmatazz (Barcelona) i posseeix més de deu anys d´ experiència al llarg de diversos clubs, sales i discoteques d´ Espanya amb acurada programació i ferma aposta per la música pop-rock i electrònica de qualitat. Per últim, també ha actuat en diversos festivals musicals, com per ejemple: FIB 2007 (Benicàssim), BAM 2007 (Barcelona), Festival POP 2007 (Girona), Let´s Festival 2008 + 2009 (L´Hospitalet), eMe 2008 (Vinyols), Sona 2008 (El Poal), Lolapop 2009 (Ponte Caldelas), Embassa’t 2009+2010 (Sabadell), Dskonnect Festival 2010 (Vinaròs), VIMVA2010 (Vacarisses), PalmFest 2010 (L’Hospitalet de l’Infant), Polifonik 2011 (Barbastro).
En tots aquests anys ha pogut anar oferint sessions purament electròniques amb d’altres més indies, demés de compartir cabina amb una gran varietat d´ artistes / Djs nacionals ó internacionals. La seva allargada ombra s’endinsa per primer cop a Sidecar per oferir-vos una sessió amb gran il•lusió i ambició. Els seus dits ràpids tenen ganes de moure´s i desitgen que la gent  balli al compàs que ells marquen.
¿Què podem esperar d´ell aquesta nit? Una sessió elegant, dotada de bona tècnica  i adornada amb una excel•lent selecció musical: Grans dosis de pop i electro-shocks per a que torneu a recobrar el pols que al llarg de la setmana havíeu perdut….
Moviment, passió, “temassos”, emoció, ritme, precisió, bon rotllo: 100% garantits.
¿Us ho perdreu?
It's alive!!!! It´s Maadraassoo!!!!
 
+Dj NACHO RUIZ

Desde el año 2002, Nacho Ruiz es un habitual de la noche barcelonesa. Como residente de la sala Sidecar, durante estos casi 10 años se ha ido construyendo una trayectoria que le ha convertido en uno de los djs más destacados de la escena indie de nuestro país.