Domingo 13.11.2011 | 21:00 Concierto

THE BABIES + Ohios

Rock

Compra tu entrada anticipada aquí

 THE BABIES

Nascut com un projecte paral•lel de la guitarra i cantant de les Vivian Girls (Cassie Ramone) i del baixista de Woods (Kevin Morby), The Babies s’ha anat guanyant una identitat pròpia a base de singles i d’un meravellós debut. A mig camí entre el pop en baixa fidelitat de Best Coast i el garage de grups com Harlem, les cançons de The Babies són excel•lents vitamines melòdiques que sonen a estiu, amics i platja i això els ha portat a realitzar vàries gires pels Estats Units tot actuant juntament amb formacions com Guided By Voices, The Strange Boys o Wavves.
El llançament del single “Here Comes trouble” (Teenage Teardrops, 2011), on flirtegen amb les dolces cordes reverberades de grups com Real Estate o Ducktails, és l’excusa perfecta per realitzar la seva primera gira europea.

+info: www.myspace.com/thebabiesnyc

OHIOS

OHIOS és un jove grup osonenc format per quatre amics que, compartint interessos com l'skate i la música i també altres grups com Carrouages, Kebabs o White Trashers, han decidit començar a tocar junts. Les seves primeres cançons es mouen entre l’indie-rock clàssic, el post-hardcore i el pop en baixa fidelitat. 

+info: www.myspace.com/ohiosohios