Saturday 28.01.2023 | 18:30 DJ Session BAR del Sidecar: Menú DJs

Wake Up!

reggae

Una nova sessió de reggae, dub i Jamaican oldies amb els selectors de Wake Up Jamaica, Company & Giuseppe Tangana.

En el novè Wake Up Sidecar, comptarem amb dos sospitosos habituals; dos selectors i promotors veterans ben coneguts a l’escena reggae i soul tan local com de l’estranger.
En Dani és un dels agitadors amb més renom de la nostra ciutat pel que fa a qualsevol festa skinhead original, mod o soul. Ha estat el responsable de festes com ara el “Straighten Up” o el “Barcelona Boss Sounds Weekend”, que tant hem gaudit durant els últims anys, i que va esdevenir una cita imprescindible pels amants dels oldies jamaicans originals a nivell internacional. Actualment organitza el Barcelona Soul Balroom, que enguany celebra la seva segona edició.
L’Edu és una altra cara coneguda en qualsevol festa on soni música negra i l’organitzador del famós Movin’ On, festa imprescindible pels amants del soul amb més de 10 anys d’antiguitat. Pure Soul Music Barcelona són quatre paraules que el defineixen a la perfecció. Actualment, a banda de les Movin’ On Sessions al Curtis Audiophile Café, dirigeix el programa de ràdio online “Something Deep Inside” de dublab. En aquesta ocasió, treurà a passejar les joies jamaicanes que poques vegades punxa.
Aquests dos pesos pesats, amb més de 15 anys d’experiència als plats i que han recorregut Europa amb les seves maletes plenes d’or de 7 polzades, ens oferiran sets de reggae i de soul el proper dissabte 28 de gener al bar del Sidecar.
Be there or be square!! Entrada gratuïta!!
Cartell fet per @emersonyashin

Love music, hate racism!