Saturday 12.10.2019 | 20:00 DJ Session

BAR DEL SIDECAR: WAKE UP JAMAICA

Reggae

Hola bandidos! Ja estem de tornada després d’unes merescudes vacances. La segona edició del Wake Up Sidecar tindrà lloc el 12 d’octubre. Sí, el “Día de la Hispanidad” o “Día de la Raza”. Quin gran dia, oi? I com ens importa moltíssim aquesta celebració hem decidit fotre una bona festa al nostre club preferit. Una festa lliure, pagana i amb música negra, molt adient!

A més de Wake Up Jamaica i Mr. Buddy, en aquesta ocasió ens acompanyaran als plats els nostres amics de Freedom Sounds. Supporters habituals de les nostres festes, veterans del mundillo del reggae, però sobretot bona gent. Aqui teniu una breu auto-presentació:

“New Sound In Town! Aquests són nous, però fa anys que punxen; fa molt poc del projecte, però fa anys que seleccionen! Ells són… FREEDOM SOUNDS! A la formació s’hi troben dels millors col·leccionistes de vinils, i membres i/o fundadors d’altres col.lectius com Warrior Vibz, Blackup Sound, Luv Messenger, Ponent One Sound o el recent Tropical Rats. El projecte està format per selectors d’arreu del territori català, com Pere Lion, Oscar Blackup, Cisco KSL, Edu Blasi, Sir-G, l’Enric Mallut o el Joan (Harrai). Son ‘old veterans’, i defensen fermament l’ska, el rocksteady i l’early reggae.”

L’horari serà de les vuit de la tarda fins les tres de la matinada. Set horetes d’ska, rocksteady i early reggae. Boom!!

Save the date! El 12 d’octubre RES A CELEBRAR, excepte el Wake Up Sidecar #2. Us hi esperem!!
ENTRADA GRATUÏTA!!!