Friday 20.10.2023 | 21:00 Concert

TEIKO + Dissonance

indie

Teiko és un elixir que combina el Post-Hardcore, el Math Rock, passant per l’Emo Core, amb una mica de Post Punk. La poció definitiva no va arribar fins a passar per etapes, solemnitats i repòs. El 2016, 2 vells companys de banda decideixen treure’s la pols i tornar a l’arena creativa, després de 6 anys d’haver conclòs un cicle a la banda Acrobàtica. Otto Wüst a la guitarra i Sebas Moranta a la bateria, van entrar en un procés d’alquímia musical, en què durant 2 anys van elucubrar sons i figures que anaven prenent forma de cançons. Però l’experimentació va començar a cridar l’acció, cosa que va motivar l’entrada de Juan Pablo Mena al baix el 2018, i va abocar la banda a aconseguir un so i generar prou complicitat per ser 3 en la tasca creativa.

El 2020 prometia molt, Teiko va entrar a gravar a l’estudi The Slow Moon, però la pandèmia ho va parar tot en sec. Amb les bateries gravades, durant el confinament no tot va ser quietud; un vell amic i contrastat frontman va donar el sí perquè Teiko sumés la peça que faltava. Així, Jordi Casals amb la veu, va venir a tancar el cercle.

La voluntat d’equilibrar el protagonisme de la proposta musical amb la poètica va cristalitzar el 2022 en el canvi de l’anglès pel català i en la seva tornada al estudi de gravació per enllestir el que serà el seu segón EP. Ara esperem puguin compartir de nou tota la seva força en directe.

Dissonance és una banda formada a Banyoles a finals dels 80 a partir de la reunió de 4 amics apassionats per l’univers underground americà. Inicialment influenciats pel punk, post-punk, el folk i l’indie americans, el seu so ha anat evolucionant amb totes les noves influències incorporades al seu univers sonor durant tots aquests anys.