Friday 12.10.2018 | 21:00 Concert

LA BANDA DEL PANDA

Rumba

Kasba Music presenta el tercer àlbum de La Banda del Panda, pel qual el grup ha volgut triar un títol que defineixi el que fan: “Rumba Bastarda”.

Un estil que “neix als barris populars amb la barreja de la rumba catalana d’arrel amb altres ritmes que s’escolten al carrer com la cúmbia, el hip hop, i fins i tot el reggaeton”.

Amb 9 anys a les seves esquenes La Banda del Panda ha evolucionat fins a trobar el seu propi espai en el panorama musical català: “La nostra música no té raça i neix al barri, producte de les barreges que hi ha a les gran ciutats: és catalana i xarnega, clàssica i moderna, festiva i compromesa” afirma el sextet de Barcelona.

La Banda presenta així el seu tercer disc en nou anys durant els quals ha anat omplint pavellons i festes majors de tot Catalunya passant per altres països o comunitats autònomes com França, Madrid, València i Aragó. “Fem música popular amb orgull i el cap ben alt” asseguren.

En aquest darrer disc La Banda del Panda presenta un total d’onze temes de vocació clarament festiva i ballable i compta per primer cop amb la col·laboració de diversos músics d’altres formacions com Che Sudaka, Xeic!, Las Migas, Trast, Oriol Barri o Gosto Bcn, un ventall tan ampli com el de les pròpies cançons.

Després de dos singles d’avançament, publicats al juny, el proper 28 de setembre veurà la llum, per fi, l’àlbum “Rumba bastarda”.