Friday 07.12.2018 | 21:00 Concert

Homenatge a MARK BAHAMONDE

pop rock

Festa homenatge a Mark Bahamonde, referent de la música feta a casa nostra durant les tres darreres dècades, amb les actuacions de Costo Rico, Discípulos de Otilia, Soul Taja, Marujita, The Lucies, Ultimátum Blues i Conrad Freeman band.

No podem ni volem condensar en un sol estil la nit del dia 7. Mark Bahamonde va començar el seu aprenentatge tocant blues i rock urbà. Però la seva carrera va arribar al seu moment àlgid durant la dècada del 2000 quan, vinculat a les bandes de mestissatge, d’ska i de funk, sorgides del col·lectiu Potuland i agermanades pel management de Músiques del Carib, va girar per tot el món i va produir un bon grapat de discos.

En actiu fins aquest 2018, a banda de dedicar-se a la docència a l’escola Diaula, en Mark va tornar als seus orígens de guitarrista de Blues i a la producció de pop de tall indie.

Algunes de les bandes en què va deixar la seva empremta actuaran el dia 7 al Sidecar per recordar-lo a ell i a la Barcelona mestissa, skatalítica, funk-soulera i canalla que tant es va estimar.

Soul, Soul!, brother.