Thursday 29.09.2022 | 20:30 Concert

AREN + SUBLIMINAL + CRISTINA LEN

Urban

Fa sis anys que la revista de Barcelona que viu la música, Qualsevol Nit, està en actiu i per celebrar-ho organitza conjuntament a la Sala Sidecar una exposició gratuïta de fotografies de concerts així com il·lustracions i un recull de la imatge gràfica que caracteritza la publicació. La inauguració d’aquesta mostra comptarà amb un dj i una projecció de tot el que és i va ser la revista. La festa rematarà amb un triple concert de joves artistes que estan marcant l’escena urban de la ciutat: Cristina Len, Aren i Subliminal.

 

  • Cristina Len: Temes sensuals i sedosos de R&B i neo-soul amb els quals s’obre en canal i ens mostra un personatge complex però alhora molt natural. Una mescla entre una diva una mica desastre i una viuda negra; actitud directa i clara, molt sexual i llibertària; és impulsiva, intensa i, tot plegat, un drama emocional.
  • Aren: Una revelació de l’underground que arriba amb una personalitat aclaparadora i un mix musical d’allò més variat: l’únic capaç de barrejar guitarres distorsionades d’una peculiar sinergia d’indie i punk amb beats de dancehall, atorgant-li sonoritats noves i úniques en l’escena.
  • Subliminal: El noi xulo del teu barri, però el que et cau bé. Fusionant ser un fashion icon amb tenir poca vergonya, està conquistant l’escena urbana catalana. Amb influències del trap, el R&B, el rap, el reggaeton i l’afrobeat, al seu nou disc conta la història d’un personatge que va complir el seu somni i ara té la vida que sempre va anhelar.