Saturday 06.01.2018 | 21:00 Concert

PAWN GANG

Trap

Considerat el primer grup de música Trap en català, format a Barcelona a principis del 2000, ha anat pujant de manera exponencial a través dels seus videoclips penjats a les xarxes i al seu canal de youtube propi amb més 35.000 seguidors.

A finals de la década del 2000 es comença a fer ressó d’un grup format per sis joves, que a través de les xarxes i principalment de youtube, donen a conèixer els seus polèmics videos i les seves cançons amb lletres que arriben des d’un primer moment a molts adolescents que se senten identificats amb la seva manera de trencar amb la realitat.

Al 2013 llencen la seva primera maqueta, en el seu propi canal de YouTube, en forma de Mixtape.

A meitat del 2015 comencen a encapçalar cartells, omplint les sales, arribant en moltes ocasions al “Sold Out”.

Actualment, el nombre de seguidors segueix augmentant, arribant als 35.000 seguidors en el seu canal youtube i continuen pujant .

L’abril de 2016 van presentar el seu primer treball discogràfic AL FINAL ES ASHO a la Fàbrica Damm de Barcelona, dins de la programació de Sant Jordi Musical 2016, i han estat de gira per les millors sales de Catalunya arribant en ocasions al SOLD OUT.

L’estiu de 2017 ja han actuat a diferents Festes Majors, i la premsa catalana ja els hi comença a dedicar espais.

El setembre de 2017, LA MARATÓ de TV3 els hi demana de col·laborar amb el tema i el seu respectiu vídeo de la campanya pels instituts.

Aquest és el resultat: https://www.youtube.com/watch?v=G1qevuslXu0

El novembre de 2017 ha sortit el seu segon treball discogràfic, que porta per títol el nom que corresponen a les sigles PAWN GANG, “PRETTY ASS WHITE NIGGAS” (Krik Music 2017). La novetat és que aquest disc ja no només es pot trobar en format digital, sinó que també en format físic (Blanco y Negro).