Saturday 11.06.2016 | 21:30 Concert

STILL MORRIS

Rock

Després de publicar tres discos en anglès i un EP en català, Still Morris, alter ego d’Eloi Pardo (Barcelona, 1956), publica el seu primer àlbum en català, Accés Obert (Blau / Discmedi).
Instal·lat a Palma des de fa més de 25 anys, Eloi, va aparcar la música per dedicar-se a la familia i a la feina, i no va ser fins fa 10 anys que va tornar a penjar-se una guitarra animat pels seus amics. Una passió adormida tornava a aparèixer, el rock tornava a la seva vida. Compaginant-ho amb la seva professió, l’alta direcció a la banca (Banesto i Banca March), publicava al 2008 el seu primer disc, Now I know (Blau / Discmedi) amb alguns temes escrits 30 anys abans i guardats a un calaix.
El ‘banquer rocker’ començava a agafar repercusió i dos discos més veien la llum: Face to Face (Blau / Discmedi, 2011) i Second Hand Rain (Blau / Discmedi, 2013).
La seva febre per la música no parava de crèixer i publicava un primer EP en la seva llengua materna, el català: StillMorris.cat (Blau / Discmedi 2014).
“El meu idioma és el català, i penso que una cançó sempre respon a una part d’un mateix, així que després de la prova de stillmorris.cat, animat per diverses persones del meu entorn, he treballat un any en un disc que de totes totes és molt més íntim, autèntic i emocional, en ser lletra i música composta per mi mateix.”
Així veia la llum a principis d’any, Accés Obert, de la mà del productor Tolo Servera. L’Eloi, ara jubilat, veu les coses amb una altre perspectiva. Creu en l’evolució com a avantsala de la revolució, i precisament en ella, ha sentit la necessitat d’expressar-se tal i com pensa, com vol, com reflexiona, com plora, com parla. Ha mantingut la seva essència, però fent que les cançons siguin més properes i més pròpies.
El nou treball es va estrenar a Palma el passat 11 de març a La Red Club rodejat de bons amics. Tal com havia fet amb anteriors discos a sales com Bikini o Apolo 2, es presentarà a Barcelona, a la Sala Sidecar l’11 de juny.
A més dels projecte musical, Still Morris també ha publicat un llibre titulat ’Cambio de Ritmo. De la banca al rock, de la cabeza al corazón (Plataforma Editorial, 2014): http://www.plataformaeditorial.com/ficha/270/0/4320/cambio-de-ritmo.html, i realitza conferències basades en el llibre amb un missatge clar i motivador: “No vull que la vida em passi sense voler, esperant el que vull…”

LA BANDA està formada per:
Eloi Pardo (Still Morris): veu, guitarra acústica i guitarra elèctrica
Xavi Seguí: guitarra i veus
Charly Pérez: batería
Toni Trobat: baix
Pere Sánchez: teclats i veus