Thursday 23.07.2015 | 18:00 Concert

BAR DEL SIDECAR: VisualSound

Projeccions

Projecció de les obres guanyadores del Festival Barcelona VisualSound a l’espai Sidecar de Barcelona.

Cada dijous del mes de juliol, del dia 2 fins al fins al 30 de juliol, tindrà lloc la projecció de les obres guanyadores del Festival Barcelona VisualSound. L’inici de les projeccions serà a partir de les 19h de la tarda.

Cada una de les sessions serà presentada per les persones responsables que han coordinat la categoria i/o concurs del festival en qüestió. En les diferents sessions abans de la projecció de les obres, els autors i autores tindran un espai per fer una petita presentació de les seves obres al públic assistent.
En cada una de les sessions es tractarà entre 1 o 3 categories/concursos, segons la durada de les obres. 

23/06 FICCIÓ
Dijous, 23 de juliol, 19h. Sidecar, Plaça Reial, 7, 08002 Barcelona
Presentació a càrrec Marta Alegre, Crístian Layos, i Jamnica Sampons.

ELADIO Y LA PUERTA INTERDIMENSIONAL
María Giráldez i Miguel Provencio – 15’

SINOPSIS: Després d’una dura jornada de treball darrera la barra del seu bar, Eladio es disposa a fer fora als últims clients i tornar a casa a descansar. Inesperadament, alguna cosa s’interposa en els seus plans.

OS MENINOS DO RIO
Javier Macipe – 14’

SINOPSIS: En el barri de la ribera d’Oporto tots els nens demostren el seu valor saltant des de l’imponent pont Luis I, al riu Duero. El Leo mai ho ha fet, ell és diferent, però comença a cansar-se de què tots pensin que és un covard.

23/06 VIDEOCREACIÓ
Dijous, 23 de juliol, 19h. Sidecar, Plaça Reial, 7, 08002 Barcelona
Presentació a càrrec de Carlos Caño.

NO TE DETENGAS
Marta Barnolas – 1’30’’

SINOPSIS: Aquesta videocreació tracta sobre els petits obstacles que ens posa la vida, representats a través de textures orgàniques. Tracta de plasmar la nostra societat, una societat ofegada, accelerada, amb pors, estrès, una societat que no és feliç. “No te detengas” és un alè d’esperança, desfés-te de les pors i llença-t’hi, sense pensar-t’ho gaire, decididament.
El títol de l’obra fa referència al poema de Walt Whitman –“No te detengas” […No permetis que la vida et passi sense que l’hagis viscuda…]

HAIKO A 1600 KM/H

Marc Mitjà Viader – 6’ 02’’

SINOPSIS: Haiko és un petit poema japonès. La seva poètica es basa en la sorpresa i l’embadaliment que produeix al poeta la contemplació de la natura. Haiko a 1600 km/h es l’observació del pas del temps durant sis mesos des del mateix balcó situat a la vila marinera