Friday 03.07.2015 | 21:00 Concert

NUAR + 4hiverns

Pop

4hiverns

Desprès de dos àlbums editats amb First Aid Kit i col·laborar gairebé durant dos anys amb la banda Erm; Carles Querol ens presenta 4 hiverns, el seu nou projecte personal de pop cantat en català. Fines capes d’electrònica, sintetitzadors, guitarres acústiques, bateries orgàniques i arranjaments de piano y guitarra elèctrica acompanyen les 10 històries de 4 hiverns (el seu primer disc homònim). A la gravació hi ha col·laborat Arnau Vallvé, Jordi Lanuza, David Pérez, Pedro Font, Agnès Aran, Pau Vallvé i Toni Sagi.

NUAR

El segon disc de NUAR suposa un punt d’inflexió estilístic, un gir cap a un so més cru i menys edulcorat respecte el pop de tall més clàssic del seu anterior treball (Respirar – Gorvijac, 2010 -). Perseguint gegants és tota una declaració d’intencions, fruit de la inquietud per experimentar amb noves sonoritats. Un disc madur i coherent, cuinat a foc lent, on s’hi aprecien influències de l’indie pop, el rock alternatiu i el folk americà.

La temàtica del disc gira a l’entorn dels grans reptes i preguntes vitals, gegants que se’ns creuen per davant i als quals perseguim i intentem donar resposta a mesura que ens fem grans. Perseguint gegants és la banda sonora de diverses històries i reflexions sobre la trajectòria vital i la naturalesa humana, entre les quals hi apareixen la màgia de les primeres experiències, la necessitat de reinventar-se o el dret a escollir el propi destí.

Perseguint gegants ha estat enregistrat i mesclat a Barcelona durant l’estiu de 2014. Produït per Valen Nieto (Raydibaum) la gravació s’ha realitzat a Blind Records i a l’estudi d’en Darío Vuelta (Inspira). La masterització ha anat a càrrec de Mario G. Alberni, a l’estudi Kadifornia (Cádiz). Ha comptat amb les col•laboracions de Javi Marco (baix), Xavi Castanys (mandolina), Francesc Minguella (violoncel), Pepi Izquierdo (viola) i Roger Caballero (violí).

Albert Carbonell (cantant, guitarra i compositor de les cançons) inicia una nova etapa el 2012 amb el fitxatge de Tony García a la bateria, amb qui ha gestat el so d’aquest nou disc. Per a la preparació de la gira de presentació s’incorporen, el 2015, el guitarrista Carlo Doneddu i el baixista Pol Cruells, que ja havia format part de NUAR als seus orígens.