Friday 18.10.2013 | 21:00 Concert

BARBOTT + Sas Mash

Rock alternatiu

Sas Mash és una banda de rock alternatiu que neix el març de 2013 a Barcelona, de la mà de tres joves (Bruno, Ramon i Guillem) que es reuneixen per tocar cançons de Billy Talent.  Al poc temps se’ls uneix l’Òscar, que cobreix la vacant de guitarrista que encara no tenia amo. Amb no més de cinc o sis setmanes de vida i ja dos temes propis, arriba el seu primer concert que formarà part del concurs Poblenou Sona Jove 2013. I guanyar el concurs els porta fins al seu segon show, aquest cop a la Sala Puerto Hurraco pel Concert Rebel de les festes de maig, també de Poblenou.
Arribats a aquest punt l’Òscar deixa el grup i el rol de guitarrista l’ocuparà en Bruno, que seguirà cantant (o cridant, més aviat) i la formació passarà a ser definitivament un trio. 
Així doncs, la banda comença de nou, reinventa els seus temes, en fa de nous i arriba on es troba ara mateix, gravant les sis cançons amb les que compten fins ara en un estudi per començar-se a promocionar en serio. La resta ja es veurà.
L’estil de Sas Mash es pot definir com quelcom entre el rock i el punk tot i que en les seves composicions no perden de vista altres estils més diversos com el metal, el rap, el pop o fins i tot el dubstep.

Tots portem barba i això va fer que el setembre de 2012, després d’una trobada en una bar de Barcelona, escollíssim, mig en broma, aquest nom pel nostre futur grup: Barbott
Tenim entre 19 i 21 anys i som en Guillem Sala, veu, guitarra i teclat; en Martí Roselló, guitarra; en Marc Bertran, baix i cors; i n’Adrià Mulet, bateria.
La bona sintonia entre nosaltres va fer que del primer assaig ja en sortís “Little Girl”, una de les cançons pròpies que hem pogut fer sonar aquests mesos en sales de Barcelona com BeCool, BeGood, City Hall, Espai Jove La Fontana, Espai Jove Boca Nord o Ada Art Gallery. Hem tocat a la festa major de l’UAB’13 i guanyat el concurs universitari “L’Autònoma Actua”. Nou mesos després de començar aquesta aventura hem pogut gravar el nostre primer EP amb peces d’indie i rock alternatiu. L’EP “Margarita” ha estat produit per Jaime Soriano i Toni Toledo (Sexy Sadie, Amaral) i acaba de ser presentat al programa Capitán Demo, de Radio 3.