Tuesday 13.04.2010 | 21:00 Concert

Zulú 9.30 + SOTA ZERO

mestizaje

Desde diciembre del año pasado, todas las noches de los martes en Sidecar, y dentro de la programación de las Brazelona Sessions, se desarrolla Zulú 9.30 InVita, un acontecimiento musical y cultural presentado por la banda barcelonesa Zulú 9.30 en colaboración con Brazelona Sessions. Una serie de conciertos en los que la banda comparte escenario con un grupo nuevo cada semana. Los grupos invitados son de estilos musicales muy diversos (unas veces próximos a la propuesta zulú, otras muy distantes) para que el resultado sea más ecléctico y divertido.

SOTAZERO

Sotazero és un grup de rumba de Barcelona. 7 músics d'influències diverses que conflueixen en l'estil que anomenen "La rumba elèctrica", un so fresc i directe, festiu i contundent que et fa moure. Durant les darreres 2 gires han realitzat més de 150 concerts arreu dels Països catalans, compartint cartel amb el bó i millor de la mùsica d’aquí. A més durant el 2009, Sotazero va iniciar la sera gira Europea amb una vintena de concerts per Itàlia, Andorra i Portugal, participant a grans festivals i guanyant guardons com el premi del públic del 2009 en el Castel Raniero Folk Festival, amb més de 2.000 vots. Sotazero ha tocat a les principals sales, escenàris i festivals del país com l’Acampada Jove 08 i 09, el fesTOUR en totes les seves edicions, a més de festivals internacionals com el Festival de Música Independent M.E.I. (Faenza), el Festival EastinWest (Milà), o el Matese Friend Festival (Bojano). Sotazero té 2 discs al mercat (Llestos al 2007, Electric Rumba al 2009) i va ser pioner en oferir simultàniament, la seva música a les botigues i gratuïtament a la xarxa (amb més de 50.000 descàrregues). Actualment Sotazero està inmers en la seva tercera gira que els portarà de nou per tot el país i per Europa amb el nou espectacle “la rumba elècrica”, més viu, més festiu, més enèrgic, més elècric, més rumba.

+info: www.myspace.com/sotazero

ZULÚ 9.30:

En sus inicios, introductores de su AfroLatinReggae en la escena underground de Barcelona, más tarde, fieles seguidores de la estela mestiza. Tras dos años de gira europea con el espectáculo de su primer disco Conecta o Revienta y la gira de su segundo disco Huellas, esta banda de diez músicos ha convencido al público y a la crítica con una propuesta musical cuidada y un directo contundente. Festivales como Festival Actual (Logroño), Cruïlla de Cultures y BAM (Barcelona), Amterdam Roots Festival (Holanda) o Pole-Pole Festival y Couleur Café (Bélgica) son una prueba de que Zulú 9.30 con su energía positiva tiene mucho que ofrecer.

+info:
www.zulu930.com