Dissabte 10.11.2018 | 21:00 Concert

CURTCIRCUIT: MUJERES + Las Ruinas

Rock

Mujeres

Després de 10 anys de carrera, més de 500 concerts, tres discs, gires pels EUA i una infinitat de gestes més, només podem afirmar que la banda barcelonina és una de les més rellevants de l’escena musical del nostre país. Ja van penjar el cartell de sold-out al gener a la sala Apolo amb la presentació del seu últim disc “Un Sentimiento Importante”, i ara muntem una gira a Curtcircuit de tres dates consecutives en algunes de les sales que els han vist néixer. És ben sabut que a Mujeres els agrada tenir al públic ben a prop i l’olor de cervesa vessada i a suor de rock així que… ja sabeu!

Las Ruinas

Las Ruinas és un trio de heavy-pop de Barcelona, de lletres en castellà sobre la ciutat, la gent i l’amor. Porten gravant un disc per any des del 2010, sempre en directe i a tota velocitat. Els seus integrants són Eduardo Chirinos (veu i guitarra), Jaime Bertrán (baix i cors) i Toni Lopez (bateria).

Un dels secrets millor guardats del subsòl musical de la ciutat acompanyaran a Mujeres en un concert que promet ser èpic.