Divendres 31.05.2019 | 19:00 DJ Session

BAR DEL SIDECAR: WAKE UP JAMAICA

Ska Reggae

Seguim amb el projecte de sessions d’oldies jamaicans a Sidecar. Els Wake Up Jamaica tornem a la càrrega amb una proposta que no us deixarà indiferents. Per aquesta ocasió hem decidit muntar una de ben grossa i vindrà en Dj Calamardo dels Tropical Rats, aprofitant que celebren que porten dos anys fent el gamberro.
La festa començarà a les 7 de la tarda i s’allargarà fins les 3 de la matinada. Heu llegit bé, 8 hores de ska, rocksteady i reggae! Només apte pels més atrevits! Però això no és tot. També hem volgut convidar a dos selectors de luxe: Sergi Ska Fever i Agustí The Crab. En Sergi Ska Fever portarà una bona sessió d’ska mogudet pels amants d’aquest ritme sincopat i cardíac. A l’Agustí The Crab no cal ni presentar-lo. Aquesta vegada, però, no el veureu rere el mostrador de la Daily, sinó als plats posant discos de la seva collita.

Si voleu passar una bona tarda/nit veniu a celebrar amb nosaltres el segon aniversari dels Tropical Rats a Sidecar! Necessiteu alguna motivació més? Doncs la entrada és gratuïta, com sempre!
WAKE UP RATS!