Dimecres 29.05.2019 | 20:00 Concert

BAR DEL SIDECAR: Raquel Lúa

Bossa

Jove compositora barcelonina que presenta un projecte delicat i potent a la vegada que neix des de la sensibilitat. La veu melismàtica i les lletres poètiques carregades de literatura són les que caracteritzen el seu estil, a més les seves harmonies et fan viatjar per l’arrel de cada gènere musical. Actualment acaba de treure el seu primer disc, “Ruegos y demás”.

Un disc absolt d’un sol gènere musical, acarona el folklore de diferents parts del mon (bossa, flamenco, samba, folk irlandès…). Un disc poc pretensiós des de la complexitat per donar lloc a la frescor i a l’espontaneïtat del moment. Mar, arrels, cant i paraules.

La veu de la Raquel anirà acompanyada per Amaia Miranda a la guitarra espanyola i al guitalele. Melodies que van des del flamenc fins a la música brasilera, des de la nostàlgia fins la joia. La veu melismàtica i les composicions de la Raquel estan carregades amb molta poesia junt als arranjaments de la guitarra, fan viatjar pel mar, pel bosc i per la llum que es col·la entre les fulles de l’arbre.