Divendres 30.06.2017 | 20:00 Concert

OCELLS + My Wrong Pleasure

Rock + Pop

El disc d’Ocells és un disc d’autoteràpia, on hi ha impreses unes vivències familiars fortes i personals. “A la pell” és el treball que culmina i tanca una època de batalles interiors. Són carícies i contes amb certa aspiració positiva que camina per la part ombrívola de Lou Reed. Fuig d’edificis i construccions contemporànies i és pur com la natura.“

“Abisme”, introducció que ens porta a l’arrel del problema; intensa “Aire”, envoltant, hipnòtica, velocitat que ennuega i un punt d’incís en les nostres accions diàries; “Sota terra” inspiradora, rock sense concessions, melodies i una lletra que parla sobre l’egoisme social encara latent; deixem pas a “Espectre”, tot verí té el seu antídot; “Cendra” preciosa cendra, preciosos 70’s, lletra que ens porta a un viatge millor a prop del mar; “No cal discutir més” amb guitarres estridents, post-rock i una melodia vocal soul que ens dóna un missatge subliminal; “Oasi” de la tempesta a la incòmode calma, el purgatori; per arribar a “Avui” el tema electrònic del disc i una cançó de dol; calma, pau interior i agafem forces “Plenitud”, per estar més oberts; “A prop de tu” tema solar del disc, de força personal i amb un caire pop; “Desfent el nus” una guitarra trèmolo recordant sons del grunge dels 90’s i una fusió d’elements acústics apuntalen aquesta obra; finalitza amb un crit al cel, un crit d’esperança per un món millor “Potser hi haurà un demà”.

Les lletres són una compilació d’històries que van des dels 17 anys fins als 30 actuals del compositor. “Al setembre de 2015 vaig començar a donar forma a un disc amb caire de cantautor i solista, a casa amb els meus “catxarros”, més tard no sabria que acabaria agafant les meves gravacions un concepte de banda”. El disc s’enregistraria a Aviram Estudi de Manresa amb
l’Albert Palomar (Plouen Catximbes) de setembre a desembre de 2016. El disc surt amb el segell discogràfic de Microscopi, de David Mullor (Ix!). (2017)

Ocells està format per Isaac Ortega, compositor, vocal i guitarra rítmic; David Belmonte, guitarra i sintetitzador; Pere Gual, baix; Sergi Torrents, bateria i efectes; i Pere Roig, guitarra i veus.
Les tardes s’omplien de postes de sol durant tot un any de soledat i enmig d’aquell retir els ocells es comunicaven i el parlaven. Eren ells els que li robaven els somriures, els seus companys més fidels… L’Isaac, co-fundador i bateria de Suite MoMo, va rebre finals d’històries de tot tipus.
Ocells publica el seu primer treball format per grans músics que formen part d’aquesta banda catalana, que experimenten entre el rock, el post-rock, el pop britànic, el so psicodèlic, les estridències americanes i el soul.

L’arquitecte d’aquesta catedral comenta: “Podria ser una oda a la meva família per la seva empenta i ganes de viure; podria ser una oda a totes aquelles famílies i persones que lluiten per un demà millor, si més no, en pau”.

Web. www.ocellsweb.com
Bandcamp. https://ocells.bandcamp.com
Facebook. https://www.facebook.com/ocellsgrup
Twitter. www.twitter.com/ocellsgrup
Instagram. www.instagram.com/ocellsband