Dissabte 07.05.2016 | 21:00 Concert

JAMES KIRBY + ALFRED GARCÍA

Pop

ALFRED GARCIA / Pop / El Prat de Llobregat

Nascut el 1997, Alfred Garcia és un jove compositor, cantautor i instrumentista que, malgrat la seva breu carrera, ja ha mostrat un gran talent com a artista. Als set anys va començar a estudiar trombó i cant i ben aviat va aprendre a tocar la guitarra, la bateria i el teclat de manera autodidacta.

Com a compositor ha begut d’estils molt diversos com els d’Eminem, Michael Jackson, Stevie Wonder, George Benson, Bob Dylan, John Mayer o Ed Sheeran.
Ha actuat en diversos locals i festivals acompanyant a diferents bandes i ha col·laborat amb músics com Peter Baxter, Joe McKenna o el britànic James Kirby, amb qui actuarà en el seu pròxim concert el 7 de maig a Sidecar.

Amb el seu primer single i vídeo musical She looks so beautiful (2015), impulsat i produït pel projecte cultural laCapsa], comença la seva carrera com a cantautor. Per aquest treball ha obtingut el premi del públic a la millor cançó vídeo musical al Festival Cara-B CLIPS 2016, competint amb grups com Blaumut o Kase.O.

Actualment està cursant el nivell superior de jazz i música moderna al Taller de Músics de Barcelona, estudis que combina amb els de Grau en Comunicació Audiovisual a la Universitat Internacional de Catalunya.

JAMES KIRBY / Acoustic pop folk / Londres

James Kirby porta més de 10 anys actuant sobre escenaris de tot Europa. Ha publicat més de cinc discos i EP entre els quals destaquen Heart & Soul, Stars o el recent The night is young. Ha estat teloner d’artistes com Jack Garratt i Toploader.

Amb el seu estil únic a la guitarra i amb l’ús del slide i el seu característic loop pedal, les seves cançons han captivat a públics de totes les edats. Ràdios com la BBC Oxford o Ràdio Kent l’han descrit com “un creador de senzilles i boniques harmonies” o “un increïble cantant i compositor anglès”.