Dijous 02.07.2015 | 18:00 Concert

BAR DEL SIDECAR: VisualSound

Projeccions

Projecció de les obres guanyadores del Festival Barcelona VisualSound a l’espai Sidecar de Barcelona.

Cada dijous del mes de juliol, del dia 2 fins al fins al 30 de juliol, tindrà lloc la projecció de les obres guanyadores del Festival Barcelona VisualSound. L’inici de les projeccions serà a partir de les 19h de la tarda.

Cada una de les sessions serà presentada per les persones responsables que han coordinat la categoria i/o concurs del festival en qüestió. En les diferents sessions abans de la projecció de les obres, els autors i autores tindran un espai per fer una petita presentació de les seves obres al públic assistent.
En cada una de les sessions es tractarà entre 1 o 3 categories/concursos, segons la durada de les obres.

 

02/06 DOCUMENTAL

Dijous, 2 de juliol, 19h. Sidecar, Plaça Reial, 7, 08002 Barcelona.
Presentació a càrrec de Toni Gassó.

PUÑO Y METAL

Victor Alonso Berbel – 13’40’’
SINOPSIS: Lluita constant, lleialtat i rehabilitació, valentia fins a la victòria. Aquest és el credo “chatarrero”, la màxima del “Chatarras Palace”, un gimnàs clandestí en el que dia a dia es troben jove dels barris populars de tota Barcelona per canalitzar allò que senten a través de la boxa lliure.

PANRICO PANPOBRE

Rosa Pérez Masdeu – 24’57’’

SINOPSIS: El 13 d’octubre de 2013 va començar la vaga de vuit mesos de les treballadores i els treballadors de Panrico Santa Perpètua de Mogoda, la més llarga a l’Estat des de la transició.