Dijous 29.11.2012 | 21:00 Concert

Artista vs Crític: QUIMI PORTET vs JORDI TURTÓS

Pop

Compra tu entrada anticipada aquí

Un artista i un periodista junts dalt del mateix escenari. L’artista interpreta la seva música; el crític formula les seves preguntes. Una barreja de actuació musical, entrevista, crítica i, sobre tot, complicitat i bon humor, que aportarà al públic una nova manera de gaudir dels seus ídols i permetrà conèixer millor tant als que fan les cançons que ens agraden com als qui escriuen sobre elles. 
En quatre nits consecutives, sobre l’escenari de Sidecar tindrem aquests enfrontaments singulars entre quatre artistes escollits per la seva qualitat com intèrprets (acompanyada d’una gran capacitat per expressar-se en públic i d’un discurs interessant i divertit) i l’elit de la premsa barcelonina.
Degut a les especials característiques d’aquest espectacle, l’aforament de Sidecar es reduirà i s’habilitarà una platea per facilitar la visió de l’escenari i disminuir possibles distraccions. Director del projecte Luis Hidalgo. Comentarista musical, treballa a TV3, col·labora amb El País des dels anys vuitanta i és di-
rector artístic del festival In-Edit Beefeater des de la seva segona edició.

Quimi Portet es guitarrista, cantante y compositor. Militó en bandas como The Kilimanjaro’s, The Dumpers, Kul de Mandril, Los Rápidos y Los Burros. Alcanzó el éxito comercial en El Último de la Fila y continúa su andadura musical en solitario. Sus letras, tanto en catalán como en español, se caracterizan por su surrealismo y un personal sentido del humor.
 
Jordi Turtós. Cofundador de Ràdio Ciutat de Badalona (1981) ha colaborado con diversos medios de prensa escrita (ABC, Diari de Barcelona, La Vanguardia, RockdeLux, Efe Eme, Ritmos del Mundo, Sons…) y radio (Radio 1, Ràdio 4, Ona Catalana, COM Ràdio, M-80). Trabaja en TVC desde 1990 (Sputnik, Autògrafs, De Prop, Flamenc-o…) Ha realizado documentales musicales y es coautor, con Magda Bonet, de Cantautores en España (1998). Es profesor de postgrado en las universidades Pompeu Fabra y Ramon Llull. Como programador musical ha trabajado para: Blues i Ritmes, F.I.M.P.T., M.M.V.V., Fòrum 2004 y, desde 2010, del BAM.