Dimarts 27.11.2012 | 21:00 Concert

Artista vs Crític: FILASTINE vs NANDO CRUZ

Electronic

Compra tu entrada anticipada aquí

Un artista i un periodista junts dalt del mateix escenari. L’artista interpreta la seva música; el crític formula les seves preguntes. Una barreja de actuació musical, entrevista, crítica i, sobre tot, complicitat i bon humor, que aportarà al públic una nova manera de gaudir dels seus ídols i permetrà conèixer millor tant als que fan les cançons que ens agraden com als qui escriuen sobre elles. 
En quatre nits consecutives, sobre l’escenari de Sidecar tindrem aquests enfrontaments singulars entre quatre artistes escollits per la seva qualitat com intèrprets (acompanyada d’una gran capacitat per expressar-se en públic i d’un discurs interessant i divertit) i l’elit de la premsa barcelonina.
Degut a les especials característiques d’aquest espectacle, l’aforament de Sidecar es reduirà i s’habilitarà una platea per facilitar la visió de l’escenari i disminuir possibles distraccions. Director del projecte Luis Hidalgo. Comentarista musical, treballa a TV3, col·labora amb El País des dels anys vuitanta i és di-
rector artístic del festival In-Edit Beefeater des de la seva segona edició.

Filastine es un forajido del ritmo, alguien que desde las más profundas madrigueras del ruido planea acabar con todas las fronteras, las que dividen a la música y las que separan pueblos también. Cuando sale de su agujero es para darse un paseo por las tierras pantanosas del dub, o por la periferia más salvaje del hip-hop. A su paso se escuchan voces exuberantes, bajos sobrecargados, batucadas distorsionadas; bajo sus pies retumba todo, el suelo, el dubstep y el dembow, ¿lo notas?
 
Nando Cruz es periodista musical desde finales de los años 80, ha trabajado en televisión (Sputnik, Música Moderna) y radio (Ràdio Ciutat Vella, Catalunya Cultura, iCat FM), aunque ha desarrollado casi toda su trayectoria en la prensa escrita. Actualmente colabora en El Periódico de Catalunya, Rockdelux, Nativa y Time Out.