Divendres 04.05.2012 | 21:00 Concert

DEAR PRUDENCE + FOO

Pop Rock

Compra tu entrada anticipada aquí

DEAR PRUDENCECinco genuinos amantes de la música forman Dear Prudence, Dedé Camprubí (bajo), Anna Castañé (teclados y coros), Ik Miranda (guitarra solista), Jotaeme Balibrea “Bali” (batería) y Carolina Delgado (guitarra rítmica y voz principal).

Sus temas evocan himnos generacionales que nos trasportan a la época en la que los monos iban al cielo y se pescaban bebés en piscinas con billetes de un dólar como anzuelo. En Dear Prudence saben que todavía es posible hacer música con mayúsculas y les mueve la creatividad y el amir por ella. Sin duda, representa el antídoto perfecto contra lo trillado, lo predecible y lo fácil.

Las fuentes de las que bebe Dear Prudence (Beck, Sonic Youth, Nirvana, Pixies…) suponen un guiño y un regalo para todos aquellos que buscamos desesperadamente una dosis de buen hacer musical.

+info: dearprudence.bandcamp.com / facebook.com/band.dearprudence

FOO

Som FOO. El nostre so és proper al so elèctric dels 90 i ens fascinen bandes com Stone Roses, the Smiths, Suede, Ride, etc. Alguns de nosaltres som de Lleida però actualment estem afincats a Barcelona.
Toquem junts des de 2008 i com a FOO des de 2010. En un parell d'anys hem sigut finalistes en alguns concursos entre els quals destaquem Battle of Bands de Hard Rock Café, Indomesticables de Red Bull, Directe 2010 i Noise Off Festival
 
Al llarg del nostre recorregut, en dos anys hem contabilitzat més de cinquanta bolos tocant en sales entre les quals destaquem Cotton Club, cafè del Teatre, Boite, Les Paul, BeCool, Sidecar, Hard Rock Café, El Cau, Estraperlo, RockSound, Monasterio, Ovella Negra, Eclèctic Club, q-tres, Arrikitown, Mamá Mandawa, etc. 
 
Cantem en idioma anglosaxó i sentim simpatia per la música i les bandes que van néixer amb l'indie a finals dels anys 80 a UK. Sentim la necessitat constant de tocar i transmetre el que és més important per a nosaltres: el mateix fet de ser una banda.   

+info: www.myspace.com/whoisfoo