Sábado 09.12.2017 | 19:30 DJ Session

BAR DEL SIDECAR: Festa 20è Aniversari Borinot Borinot

Ska-Punk

19:30 h Dj’s (Bar del sidecar):

*Xavi Dekker
*Paco Donald

21:00 h Concerts (Sala sidecar):

*Skandol
*The Thorpedians

23:30 h Dj’s (Bar del sidecar):

*Mr. Freak Ska
*Iván Thorpedo

XAVI DEKKER:
Sóc en Xavi de Gavà.
Els habituals em coneixereu més per veure’m a les pistes de diferents saraus que darrere els plats.
Els insensats dels «Borinots» han tingut la brillant idea de convidar-me per amenitzar la celebració dels seus 20 anys i per mi serà tot un honor.
Com deien uns grans «Aquí hi ha bona gent, aquí hi ha bon ambient»
Col·leccionista de discos des de fa uns anys i com ja he dit abans selector ocasional.
Amb predilecció per als sons Jamaicans de finals dels 60 ‘s, que tant agraden i fan ballar als tipus de pèl rapat i sabates ben polides.

PACO DONALD (DJ):
Originari de València i establert a la ciutat comtal que és Barcelona. Aquest jove selector porta acumulant discos des de fa anys i compartint les seves sessions d’aquí cap allà i el més enllà. Acostuma a portar els seus 7 «ben polits entre els quals podem trobar estils tan variats com el early reggae, rocksteady o l’ska jamaicans, el rhythm & blues més salvatge de New Orleans i el món sencer, el soul més raw o els «llatinassos» més absurds. Des del principi en què el plat es posa a rodar, és un ball sense parar. Ha estat recorrent a 45rpm diferents espais, clubs i tuguris d’entre València, Barcelona, Madrid, Portugal, França o Anglaterra. Portant unes sessions mensuals anomenades «RudesMoveUp» al barri on viu des de fa dos anys ja, convidant mensualment a diferents discjòqueis, selectors i punxadiscos de la península Ibèrica. Els seus sets estan carregats d’energia i emoció, aconseguint així fer moure l’esquelet fins al més avorrit.

MR. FREAK SKA (DJ):
Mr Freak Ska és l’aclaridor pseudònim darrere el qual s’amaga la carrera en solitari de l’original rudeboy mataroní Jaume Cuadrada, membre fundador de la banda d’ska i reggae The Cabrians i impulsor de projectes de l’escena jamaicana catalana com Flight 404, The Dollars…
Les seves sessions com a Dj estan carregades amb grans dosis de Ska de vells com la d’aquesta celebració del 20è aniversari del Borinot Borinot .

IVÁN THORPEDO (DJ):
Locutor de Ràdio i vocalista de The Thorpedians aquest àvid col·leccionista de música negra, oriünd de l’Hospitalet del Llobregat, porta els últims 10 anys passejant la seva maleta per diferents i variats saraus a nivell estatal. Ha punxat en clubs com el Rude Club o convidat en altres com el Straighten Up !, Rude Cat o 2 Tone Weekend per nomenar alguns.
Poder estem parlant del cul més inquiet i figura més carismàtica de l’escena ska actual a terres catalanes.