Sábado 16.01.2016 | 22:00 Concierto

FROM LOST TO THE RIVER + QUORUM

Pop

From Lost to the River 

FLTTR es un grupo de Barcelona que lleva más de diez años en la escena musical catalana mezclando sus ganas de tocar y su entusiasmo con un profundo trabajo de concienciación social pues todos sus conciertos tienen un ánimo benéfico para favorecer proyectos de investigación que mejoren la vida de las personas que más lo necesitan.

Entre sus versiones podemos encontrar a los clásicos como Chuck Berry, pasando por The Cure, hasta los más actuales Evanescense, esta mezcla de estilos, grupos y épocas apuntan a un claro objetivo: que la gente pase una noche divertida y dinámica!!


QUORUM

Es diu que hi ha quòrum quan s’ha arribat a un nombre suficient de persones, siguin quins siguin els seus valors, les seves vivències i el seu origen, per a dur a terme un acord. Aquest acord, que pot ser de suprema o qüestionable rellevància, és fruit de la conjunció d’històries vitals molt diferents que, per alguna raó, han trobat un punt d’entesa. 

Quòrum encarna aquesta entesa en la diversitat pel que fa als seus membres i a la música que fan. La pregunta que més odia i tem aquest grup és: quin és el vostre estil de música? Aviat inventaran una paraula que els solucionarà aquest moment incòmode i que englobarà el pop, el rock, el swing, el folk, el funky i totes aquelles paranoies musicals afegides a cadascun d’aquests estils, resultat del grau d’embriaguesa en el que es composin les cançons.

Per últim, l’entesa en la diversitat també es manifesta a través del públic de Quòrum: des d’infants nonats a avis que fa anys que han superat els vuitanta, passant per adolescents histriònics, ventianyeros místics o quarentons amb ganes de festa.