Dijous 06.04.2017 | 20:00 Concert

SMOKING SOULS + L’Artista Convidat

Rock


Smoking Souls
fan un pas de gegant. Melodies que apunten a les emocions. Guitarres que trenquen els murs de la desil·lusió. Lletres que reconstrueixen l’èpica del dia a dia. Un disc en què demostren perquè són el que ja són.

El creixement d’Smoking Souls soprén, però té unes arreles profundes. Són representants d’una generació de joves que des de menuts han explorats els territoris ocults de la música. Joves crescuts als temps de la incertesa però que l’han après a guanyar-la a colp de cançó. Ho han mamat als paisatges de la seua Marina Alta. La terra en què han germinat bona part de l’escena musical del País Valencià. Amb Mark Dasousa als controls, els Smoking Souls han sabut exprèmer aquesta essència. Però amb formes i inquietuds pròpies.

Els seus directes en són una prova. Les cançons naixen de dins i l’allau sonora crea una atmosfera única. Autenticitat, humilitat i honestedad en majúscules. I pura adrenalina. Unes sensacions que han corregut de boca a orella fins a convertir-los en una referència emergent de la nostra música. Aprenent i creixent cada dia. Perquè ells són ells: Smoking Souls.

Escolta’ls a bandcamp.

“L’Artista Convidat és aquell grup que sempre és a tots els cartells”

Amb aquest joc de paraules neix aquest grup barceloní, amb la idea de ser a tots els escenaris i de tocar a tot arreu. El seu naixement és fruit de l’afició cap a fer música d’en Francesc Sansalvadó i l’Albert Codina, que després d’estar tocant junts en una banda de versions, decideixen buscar alguna cosa més profunda, personal i més ambiciosa i munten L’Artista Convidat. Conviden aleshores el germà d’en Francesc, l’Oriol, a tocar el baix i en Víctor Christodoulopoulos, a tocar el teclat. Per últim, més tard, a l’agost del 2015 la formació la completa en Carles Bertolín amb la bateria.