Dijous 30.07.2015 | 18:00 Concert

BAR DEL SIDECAR: VisualSound

Projeccions

Projecció de les obres guanyadores del Festival Barcelona VisualSound a l’espai Sidecar de Barcelona.

Cada dijous del mes de juliol, del dia 2 fins al fins al 30 de juliol, tindrà lloc la projecció de les obres guanyadores del Festival Barcelona VisualSound. L’inici de les projeccions serà a partir de les 19h de la tarda.

Cada una de les sessions serà presentada per les persones responsables que han coordinat la categoria i/o concurs del festival en qüestió. En les diferents sessions abans de la projecció de les obres, els autors i autores tindran un espai per fer una petita presentació de les seves obres al públic assistent.
En cada una de les sessions es tractarà entre 1 o 3 categories/concursos, segons la durada de les obres. 

30/06 VIDEOCLIP
Dijous, 30 de juliol, 19h. Sidecar, Plaça Reial, 7, 08002 Barcelona
Presentació a càrrec de Ana Manaia.

ME OLVIDE DE TI
Guillem Fernández i Pere Marzo – 4’07’’

SINOPSIS: Videoclip inspirat en les pel•lícules americanes de sèrie B dels anys 50. El grup protagonista és perseguit per una noia gegant que s’obra pas entre els edificis i carrers de la ciutat. Ella és l’Alba Guilera, la noia més difícil d’oblidar i ells, el grup barceloní yeyé “Los Retrovisores”.

AUSCURIDAD

Miquel Eduard Ortega Roig – 4’49’’

SINOPSIS: El videoclip il•lustra el desengany amorós que pateix el raper víctima de “l’adulteri” de la seva musa amb un altre MC. En homenatge al cinema negre, l’audiovisual disposa el relat metafòrica de la situació per mitjà dels arquetips del detectiu i la femme fatale amb l’univers del fum, la nit, la pluja i la gavardina com a teló de fons.

30/06 ANIMACIÓ
Dijous, 30 de juliol, 19h. Sidecar, Plaça Reial, 7, 08002 Barcelona
Presentació a càrrec d’Erica Busto.

MORTI EL MÀGIC
Èric Antonell Huerta – 4’48’’

SINOPSIS: Animació satírica sobre un mag malastruc força maldestre realitzant trucs. Tot i així, Morti deixa bocabadat a tot el públic, encara que no sigui per l’èxit obtingut. 

DEMÀ HO ACABO
Joana Zorio Roca – 4’ 02’’

SINOPSIS: És el dia del seu aniversari, i l’Àlex està preparant una gran festa d’aniversari per gaudir amb els seus amics, quan de sobte se’n va la llum.
Quan va a mirar els ploms veu una palanca plena de senyals de perill, i sense fer-ne massa cas, l’activa. Qui s’hauria imaginat que aquell simple gest podria fer trontollar tot el seu món?