Divendres 12.12.2014 | 22:00 Concert

AvsC: JOAN COLOMO + MAU BOADA + JOAN PONS vs JORDI GARRIGÓS (Gent Normal)

Pop Rock

ÚLTIMA FECHA ARTISTA vs CRÍTIC:
JOAN COLOMO + MAU BOADA (Esperit!) + JOAN PONS (El Petit de Cal Eril)
vs JORDI GARRIGÓS (Gent Normal)

Artista vs. Crític

Un artista i un periodista junts sobre el mateix escenari. L’artista interpreta la seva música; el crític formula les seves preguntes.
Una mescla d’actuació musical, entrevista, crítica i, sobre tot, complicitat i bon humor que aportarà al público una nova manera de disfrutar dels seus ídols i permetrà conèixer millor tant als que fan les cançons que ens agraden com als que escriuen sobre elles.

JOAN COLOMO + MAU BOADA (Esperit!) + JOAN PONS (El Petit de Cal Eril)

En Joan, en Mau i en Joan s’ajunten de tant en tant per rememorar la la Gira Santa que el 2011 els va portar per tota la península. Aquesta vegada la cita és al Sidecar, dins el cicle Artista vs. Crític.

Un petit set de bateria, un baix i tres guitarres. Uns concerts que sempre pinten irrepetibles i que ja han demostrat ser sorprenents. Tots per un i un per tots, compartint andròmines, sumant les veus i fonent uns cançoners que brillen entre el millor que ha donat la independència estatal dels últims anys. La versió sobre asfalt dels dies de Pau Riba a Formentera? Fusta, psicodèlia, electricitat, circ ambulant i lo més DIY del món mundial.

JOAN COLOMO no para. Després del final d’ Unfinished Sympathy ha parit quatre discassos en solitari a més de lliurar batalles amb La Célula Durmiente i recuperar els referencials Zeidun. Una de les joies de la corona del segell Bcore.

JOAN PONS és la veu pensant d’EL PETIT DE CAL ERIL. Després de publicar el seu imprescindible quart disc, “La figura de buit” (Bankrobber) s’ha embarcat ja en una aventura tant extraordinària com la col·laboració amb la Free Spirits Big Band de David Mengual. I ves a saber quines més en porta de cap!

MAU BOADA és un petit gran geni de la música més underground i del DIY. No hi ha suficient espai per explicar tots els seus projectes, sempre amb un peu a cada costat de l’Atlàntic Ja sigui amb Les Aus o compartint minuts amb Atomizador o tocant a al banda de Pau Riba o sota el nom d’ ESPERIT!, el seu projecte més personal ja ha editat els discos “Endavant Continu” i “La lluminosa”. Sempre innovant!

JORDI GARRIGÓS (Gent Normal)

Jordi Garrigós (Barcelona, 1981) Es periodista y uno de los fundadores del webzine Gentnormal, centrado en comentar y relacionar la escena independiente local. Fuera de Internet se mueve en la sombra de Primera Persona, el festival que se celebra en el CCCB dirigido por Kiko Amat y Miqui Otero y actualmente colabora regularmente con el suplemento Tendències de El Mundo y en el Cabaret Elèctric de Icat. También ha trabajado o publicado alguna vez en COMRàdio, TV3, This is Underground o Time Out. Forma parte del colectivo de Dj’s Comentari Anònim con sesiones en La [2] del Nitsa, Be Cool o Heliògabal entre otras salas.